Новини


Деца от четвърти клас на СОУ "Любен Каравелов" и учителката им по музика г-жа Ч.Милушева бяха на гости на симфоничния оркестър на Пловдивската опера. Присъстваха на репетиция на маестро Емил Табаков, запознаха се с него, задаваха му много интересни въпроси.
От сърце благодарим на Маестрото, че се отнесе с толкова внимание и любов към тези бъдещи зрители - сигурни сме, че те никога няма да забравят своята първа среща със симфоничната музика!

Добавил: Admin
Участие на Фолклорен ансамбъл „Тракийска младост „ при СОУ” Любен Каравелов”- Пловдив , училище с профил „Изкуства”- Народна музика в предаването на НТ „СКАТ” „От българско, по-българско” с водещ Галя Асенова” на 07.02.2015 година. Диригенти Мария и Георги Найденови.

Добавил: Admin

Нашето училище определено може да се похвали с голям музикален принос, награди и отличия. Но също така даваме шанс и на тези ученици, които искат да покажат спортен дух и сила. Вижте няколко наши отлични изяви в различни мероприятия.

1.Футболен турнир „ Не на наркотиците“.2. Участие в крос „Златна Тракия“.3. . Участие в крос „Златна Тракия“.4. Шесто място – Виктор Комитов – 2 “а“ клас -крос „Златна Тракия“5.Първо място –Рамадан Янев – 7 „а“ клас – крос „Златна Тракия“6.Участие в спортно състезание „Спорти звездички“ с награди от томболата
Добавил: Admin

На 13.11.2014 г. учители и ученици се събраха в нашето училище СОУ „Любен Каравелов“ по повод ДЕНЯТ НА УЧЕНИИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ. Обсъдиха се важни за училището бъдещи планове и проекти под вещото ръководство на директора на училището Сл.Щерева и педагогическият съветник-Галя Рашеева.

За поред път доказахме, че колективът на нашето училище е креативен и отворен към иновационни методи , като прегърнаха идеята учениците от СОУ „Любен Каравелов“ да изнесат уроци пред своите учители. Това начинание се оказа повече от успешно и определено внесе една „нотка“ на позитивизъм и бъдещи идеи, както за учителите, така и за възпитаниците на училището.

На оперативното съвещание се обобщиха дейностите , проведени през този ден и единодушно се оцени с (отличен) добрата организация, самоподготовка и идейност на учениците и техните ментори.

Да отбележим и нашите основни действащи лица:

ДИРЕКТОР-ВАСИЛ АНАСТАСОВ-12 клас

ПДУД-АНГЕЛ МЛЕЧКОВ-12 клас

ПДАСД-МАРИАНА ПЕТРОВА-12 клас


Добавил: Admin

1