Новини
Тържественото откриване на учебната година в СОУ„Любен Каравелов“ град Пловдив ще се състои на 15.09.2015 година (вторник) от 09 00 часа в училищния двор на централната сграда. От 10 00 часа ще се проведе час на класа.
Добавил: Румен,Георги
СОУ "Любен Каравелов" обявава свободни места, прием след 7кл. места 6 и прием след 8кл. 3 места по наредба 11 от 28.03.2015г.
Добавил: Румен и Георги

Национален конкурс"Дъга от таланти"2015 Държавно първенство. Българска федерация спортни танцови дисциплини Сдружение за изкуства "Ера,3000.
Добавил: Румен,Георги

Роза Балтова-старши учител по български език в СОУ "Любен Каравелов" град Пловдив номинирана в 18конкурс за "учител на годината".


Добавил: Румен,Георги

На 14 май удари и последният звънец на завършилите успешно дванадесетокласници. Казаха си сбогом със своите учители и училище и поеха по своя нов път. За изпроводяк им спретнахме тържество с пожелания за професионално развитие и успехи дори и извън пределите на България. Те пък от своя страна, ни зарадваха с музикални изпълнения и танци на 12-ти май 2015 год.на традиционния майски концерт, на който показаха своите 12 години упорит труд и амбиции. Пожелаваме им попътен вятър и много професионални и лични успехи.

Випуск 2015


Добавил: Румен,Георги

Над 6500 ученици от 3 до 7 клас се състезаваха в 273 училища от 4 до 7 март 2015 г., където след изключителни усилия и подготовка, всяко училище избра по двама участници, които да премерят сили на регионалните състезания. Те се проведоха в 8 града в страната на 18 април 2015 г. Само 30 ученици от тях ще се борят за титлата Spelling Bee шампион в София на 10 май 2015г. и ще имат възможност да участват в летен езиков лагер.


Добавил: Румен,Георги

Десетки туристи извадиха камери при шествието,срещу насилието. Към площад "Съединение" тръгнаха с музиката на оркестъра на ФА"Тракийска младост"

Десетки чужденци туристи ги спираха и ги снимаха с техните камери,така шествието постигна целта си.


Добавил: Румен,Георги

З- то място от ХIII фестивал на камерния танц Хасково 1 - 3 май
Добавил: Румен,Георги

На 04.05.2015 година в 10 клас се проведе съвместен открит урок по история и руски език, с преподавателите Невена Чорбаджиева и Цветанка Георгиева, посветен на 70 годишнината от победата във Втората световна война.

Гости на урока бяха директорът на училището, г-жа Щерева, ПДУД – г-жа Ботева, преподаватели по различни предмети и абитуриентите от випуск 2015.

Учениците с интерес и съвестно изпълняват поставените от учителя задачи.

Урокът – интересен не само за учениците, но и за гостите.
Добавил: Румен,Георги

На 9-май Фолклорен ансамъл"Тракийска младост" проведоха участие в центъра на града.
Добавил: Румен,Георги

1