Новини


На 8 май 2015г. в 7-ми клас гостуваха представители на Народно читалище „Назъм Хикмет – 1922г.“. Те наградиха с грамоти и книги учениците, участвали с есета на тема „Волята за оцеляване“ по романа „Робинзон Крузо“. Мероприятието се организира от читалището по повод 355 годишнината от рождението на автoра на романа Даниел Дефо.

Ивайло Василев


Илияна Димитрова


Живка Пeнчева

Добавил: Румен,Георги

Роза Балтова-старши учител по български език в СОУ "Любен Каравелов" град Пловдив номинирана в 18конкурс за "учител на годината".


Добавил: Румен,Георги

На 14 май удари и последният звънец на завършилите успешно дванадесетокласници. Казаха си сбогом със своите учители и училище и поеха по своя нов път. За изпроводяк им спретнахме тържество с пожелания за професионално развитие и успехи дори и извън пределите на България. Те пък от своя страна, ни зарадваха с музикални изпълнения и танци на 12-ти май 2015 год.на традиционния майски концерт, на който показаха своите 12 години упорит труд и амбиции. Пожелаваме им попътен вятър и много професионални и лични успехи.

Випуск 2015


Добавил: Румен,Георги

Над 6500 ученици от 3 до 7 клас се състезаваха в 273 училища от 4 до 7 март 2015 г., където след изключителни усилия и подготовка, всяко училище избра по двама участници, които да премерят сили на регионалните състезания. Те се проведоха в 8 града в страната на 18 април 2015 г. Само 30 ученици от тях ще се борят за титлата Spelling Bee шампион в София на 10 май 2015г. и ще имат възможност да участват в летен езиков лагер.


Добавил: Румен,Георги

Десетки туристи извадиха камери при шествието,срещу насилието. Към площад "Съединение" тръгнаха с музиката на оркестъра на ФА"Тракийска младост"

Десетки чужденци туристи ги спираха и ги снимаха с техните камери,така шествието постигна целта си.


Добавил: Румен,Георги

З- то място от ХIII фестивал на камерния танц Хасково 1 - 3 май
Добавил: Румен,Георги

На 04.05.2015 година в 10 клас се проведе съвместен открит урок по история и руски език, с преподавателите Невена Чорбаджиева и Цветанка Георгиева, посветен на 70 годишнината от победата във Втората световна война.

Гости на урока бяха директорът на училището, г-жа Щерева, ПДУД – г-жа Ботева, преподаватели по различни предмети и абитуриентите от випуск 2015.

Учениците с интерес и съвестно изпълняват поставените от учителя задачи.

Урокът – интересен не само за учениците, но и за гостите.
Добавил: Румен,Георги

На 9-май Фолклорен ансамъл"Тракийска младост" проведоха участие в центъра на града.
Добавил: Румен,Георги

УН и ръководството на СОУ "Любен Каравелов" с Профил "ИСКУСТВА-музика"- гр.Пловдив най-учтиво Ви канят да присъствате на МАЙСКИ КОНЦЕРТ 12 МАЙ 2015г. /вторник/, 18:00 часа НЧ "Христо Ботев" /бившото кино "Въстаник"/ гр. Пловдив, квартал "Кючук Париж".


Добавил: Румен,Георги
На 3-май ФА"тракийска младост" беше част от празника на село Дюлево.Добавил: Румен,Георги

1